Pielavesi grupputställning för FCI 3, 5, 6, 9 11.06.2023
västgötaspets
Domare Leiviskä Jouko
|
| BIR | Svedala Munulv Månskära (Laine Anneli) | |
| BIM | Karjakon Önneli (Kaimio Iris) | |
| CERT hane | Svedala Munulv Månskära (Laine Anneli) | |
| CERT tik | Karjakon Önneli (Kaimio Iris) | |
| BIR-junior | Svedala Munulv Månskära (Laine Anneli) | |
| BIM junior | Karjakon Önneli (Kaimio Iris) | |
|
| | Hanar |
| | | JKL |
| | | | 263 | Hesmovalls Birger Den Store | VG | 2 | | | Leiviskä Jouko | |
| | | | Kevyehkörakenteinen. Vielä hieman ilmavalta vaikuttava. Kevyehkö kuono-osa. Hyvät korvat. Erinomaiset lihakset. Luusto voisi olla voimakkaampi. Erittäin hyvänlaatuinen turkki. Korkeahkot kintereet. Liikkeet voisivat olla tehokkaammat ja vakaammat edestä. |
| | | | 264 | Svedala Munulv Månskära | EXC | 1 | BH1 | CK, BIR, JUN BIR, JUN-CERT, JUCH | Leiviskä Jouko | |
| | | | Erinomaista rotutyyppiä oleva hyvin lupaava nuori uros. Komea nuoren uroksen pää, jossa erinomainen ilme. Hyvät korvat. Erinomainen tiivis runko. Hyvä vankka luusto. Erinomaiset eturaajat. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä turkin laatu. Erinomainen kokonaisuus. Liikkuu erinomaisella askeleella säilyttäen hyvin ylälinjansa. |
| | | CHKL |
| | | | 265 | Svedala Barry Barista | EXC | 1 | BH2 | CK | Leiviskä Jouko | |
| | | | Erinomaista rotutyyppiä oleva, turhan hyvin ruokittu. Vankka hyvä luusto. Miellyttävä pää. Kuono-osa saisi olla hieman täyteläisempi. Erinomainen turkin laatu. Hyvät käpälät. Toivoisin runkoon hieman lisää ulottuvuutta. Liikkuu hyvällä askeleella, hieman löysästi edestä. |
| | Tikar |
| | | JKL |
| | | | 266 | Karjakon Önneli | EXC | 1 | BT1 | CK, BIM, JUN BIM, CERT, JUN-CERT | Leiviskä Jouko | |
| | | | Vielä hieman ilmavalta vaikuttava, hyvät mittasuhteet omaava. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä pitkä rintakehä, erinomainen leveä lantio. Hyvin kulmautunut takaosa. Sievä nuoren nartun pää. Kuono-osan tulee täyteläistyä. Miellyttävä ilme. Erinomainen turkin laatu. Liikkuu hyvällä askeleella säilyttäen linjansa hienosti liikkeessä. |
|
| | |